Poliţiştii sectorului Centru ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au localizat şi reţinut pe urme fierbinţi un individ, după ce a răpit un automobil de model BMW, parcat pe strada Calea Basarabiei. Proprietarul în vârstă de 23 ani a alertat Poliţia Capitalei în jurul orei 15.00, după ce a depistat lipsa autoturismului în valoare de 5 000 euro.

Astfel în urma investigaţiilor demarate poliţiştii au constatat că făptaşul a părăsit teritoriul mun.Chişinău, deplasându-se spre nordul ţării. Acesta a fost localizat şi reţinut la domiciliul temporar al soţiei din mun. Bălţi. El s-a dovedit a fi locuitor al comunei Băcioi, anterior judecat pentru huliganism, în vârstă de 36 ani, fiind încătuşat şi escortat la sediul Inspectoratului de Poliţie a sectorului Centru, pentru audieri. În cadrul procesului de documentare bărbatul şi-a recunsocut vinovăţia, declarând că automobilul era descuiat, şi a decis să se deplaseze în vizită la soţie.

În prezent el a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi este cercetat penal pentru răpirea mijlocului de transport. Potrivit legii penale în vigoare bănuitul riscă amendă în mărime de la 10 000 lei la 20 000 lei sau închisoare de la 1 la 3 ani.