În preajma Anului Nou, o urătură haioasă face deliciul internauţilor. Protagoniştii acesteia sunt lidera PAS, Maia Sandu, oligarhul Veaceslav Platon, ex-premierul Vlad Filat şi liderul PPDA, Andrei Năstase.
Urătorii îi amintesc Maiei Sandu că a fost membru al PLDM şi ministru al Educaţiei, propusă de respectiva formaţiune şi că a fost, indirect, complice la furtul miliardului.
„În trecut poporul ştie, ea a fost lângă Filat, să ciordească miliardul, cu mâna ei l-a ajutat. În prezent, s-a camuflat în albină muncitoare, pas la pas zboară între oameni şi zumzăie că ţara moare. Dar albina noastră Maia se preface c-a uitat, că la moartea ţării noastre, ea era lângă Filat”, spun urătorii.
Aceştia nu i-au uitat nici pe artizanii jafului din sistemul bancar, Veaceslav Platon şi Vlad Filat.
„În 2014 pe-nserat, badea Platon şi cu Filat, din a statului rezervă, miliardul au furat. În PLDM cam toţi au ştiut. Şi ca să tacă, au cerut şi dolea lor, Filat le-o dat, dar câte-oleacă”, se spune în urarea devenită virală.
Urătorii mai sugerează că misiunea liderului PPDA, Andrei Năstase, este să ajungă la putere, pentru a-l scoate basma curată pe fostul premier Vlad Filat, condamnat pentru corupţie.
„Cum să spună la popor, că Filat din puşcărie îl aşteaptă pe Andrei în fruntea puterii să vie. Să-l scoată la libertate şi din umbră să-l conducă. Dar poporul nostru a observat, cum Filat pe-Andrei şi Maia frumuşel i-a întorlocat”, mai spun urătorii.

Urătura anului!

#PAScuDA cu furatul, noi cu uratul! 😎

Опубликовано Șinu' Roma Понедельник, 24 декабря 2018 г.