Până la sfârșitul lunii aprilie, vor fi desfășurate lucrări de reparație pe mai multe străzi din capitală. Despre aceasta a anunțat astăzi șeful interimar al Direcției generale transport public și căi de comunicație, Octavian Lungu la ședința săptămânală a serviciilor primăriei, informează MOLDPRES.

Potrivit lui Lungu, printre străzile pe care întreprinderea Exdrupo urmează să finalizeze lucrările de reparație se numără Ismail, Ciuflea, Calea Orheiului, Mircea cel Bătrân, bd. Dacia, bd. Moscovei, șoseaua Muncești.

Totodată, în vara acestui an urmează a fi reabilitat integral stratul de uzură al părții carosabile pe 11 străzi principale din capitală, inclusiv străzile Petru Rareș, Ialoveni, Studenților, bd. Renașterii și Traian. Octavian Lungu a anunțat că și reparația străzii Ion Creangă va fi finalizată până în toamna anului curent.

Șeful interimar al Direcției transport a mai precizat că întreprinderea Exdrupo a demarat procedura de licitați publice pentru reparația străzilor secundare și a curților de bloc, pentru care au fost alocate 30 mln lei.