Ieri, 16 octombrie 2016, Serviciul protecție internă și anticorupție al Ministerului Afacerilor Interne a desfășurat un Flash Mob într-un centru comercial din capitală, prin intermediul căruia a fost transmis mesajul “Corupția este ca un virus mortal, nu o lăsa să te infecteze!”.

La Flash Mob au participat peste 60 de persoane, care la un moment dat au căzut, simulând leșinul și rămânând nemișcați, în timp ce în prezența lor avea loc un act de corupție (improvizat).

Astfel, prin intermediul acestui Flash Mob, Serviciul protecție internă și anticorupție al MAI a încercat să atragă atenția asupra fenomenului corupției și asupra faptului că, aceasta înseamnă mai mult decât dare și luare de mită, având urmări de lungă durată mult mai grave.

Mai jos este anexat link-ul spre materialul video, pe care puteți să vizionați Flash Mob-ul.

Totodată, dorim să aducem mulțumiri partenerilor: Academia de poliție “Ștefan cel Mare” a MAI, Centrul Comercial “Shopping MallDova”, Tucano Coffee-shop, Organizația Non-Guvernamentală “CNA Studențesc” și Birourilor de comunicare ale Poliției de Frontieră și Inspectoratului General al Poliției al MAI.