Plăcintele din Lăpuşna sunt foarte delicioase, în special cele cu brânză. De acest fapt s-a convins, la faţa locului, vicepreşedintele PDM, Andrian Candu. Acesta a mers, alături de candidații formațiunii în circumscripțiile uninominale 38 și 39, Alexandru Botnari și Ghenadie Buza, la o întâlnire cu alegătorii în Lăpușna.

Impresionat, Candu a cumpărat plăcinte pentru toţi membrii Caravanei Electorale a PDM, aflată în raionul Hânceşti.

„Am intrat să luăm niște plăcinte și mergem mai departe. Vom ajunge la Cărpineni, la domnul primar Ion Cărpineanu. O plăcintă și mergem mai departe să discutăm cu oamenii. P.S. Plăcintele de la Lăpușna au fost foarte gustoase!”, a scris Candu pe Facebook.

De la începutul campaniei electorale, caravana PDM a ajuns la peste 220 de mii de cetăţeni, organizând aproximativ 4500 de întâlniri. Democraţii şi-au pus drept obiectiv să intensifice comunicarea cu oamenii şi să discute direct cu încă 100 de mii de alegători, până la alegerile din 24 februarie.

Plăcinte de la Lăpușna

O plăcintă, și mergem mai departe să discutăm cu oamenii despre #FapteNuVorbe. P.S. Plăcintele de la Lăpușna au fost foarte gustoase!

Опубликовано Andrian Candu Среда, 13 февраля 2019 г.