Individul din imagini este căutat de către Poliţia Capitalei, pentru săvârşirea unui şir de escrocherii în proporţii deosebit de mari, în urmă cărora a însuşit de la cetăţeni prin abuz de încredere şi înşelăciune mijloace financiare în sumă de aproximativ 280 000 euro.

Conform informaţiilor şi probelor acumulate în cadrul a cinci cauze penale iniţiate, bănuitul identifica potenţialele victime cărora  le promitea perfectarea şi eliberarea vizelor de intrare în SUA pe termen îndelungat. Până în prezent la Poliţie s-au adresat cinci cetăţeni, care au nimerit în plasa criminală a acestuia. Potrivit lor, individul iniţal solicita banii, apoi dispărea fără urmă.

În acest context sunt rugate persoanele care l-au recunoscut şi deţin informaţii despre locul aflării lui, să apeleze la numerele de telefon: 0 797 69 100 sau 0 693 88 848.

Este de menţionat că instanţa de judecată a emis mandat de arest pe un termen de 30 de zile şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 8 ani până la 15 ani.

Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor să apeleze doar la instituţiile abilitate în domeniu pentru perfectarea şi eliberarea actelor în acest sens.