Prim-vicepreședintele PDM, Vlad Plahotniuc a participat ieri la inaugurarea unui parc de joacă din sectorul Râșcani al capitalei.

În cadrul evenimentului, Vlad Plahotniuc a menționat că scopul proiectului „Parcurile Edelweiss” este să ofere condiții mai bune și mai sigure copiilor din Republica Moldova.

„Scopul nostru este să dezvoltăm proiecte care să schimbe în bine viața oamenilor, în special a tinerei generații, copiii să crească într-un mediu mai sigur și lipsit de agresivitate. Sperăm că aceste proiecte să inspire și să solidarizeze cât mai mulți oameni care pot contribui la realizarea acestui scop”, a declarat prim-vicepreședintele PDM.

Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” a dat startul unui nou proiect, în cadrul căruia vor fi amenajate 40 de parcuri de joacă pentru copii, dotate cu echipamente de ultimă generaţie, moderne şi foarte sigure. Parcurile vor fi amenajate de Edelweiss în mai multe localităţi din Republica Moldova, inclusiv în Chişinău

Proiectul face parte din seria campaniilor susţinute de fundaţia lui Vlad Plahotniuc pentru sprijinirea familiilor, a mamelor şi copiilor din ţara noastră.