Toate proiectele votate pe bugetul civil vor fi finanțate de către Primăria Chișinău. Despre aceasta a vorbit primarul general Ion Ceban, a venit cu o replică către cei din PAS, pe care îi acuză de manipulare crasă.

„Eu am văzut o manipulare crasă a guvernării cu privire la cele 28 de proiecte propuse. Este o comisie în acest sens. Au fost runde de dezbateri în această privință. Practic toate 28 de proiecte vor fi finanțate. Ceea ce este urât, că există o interpretare destul de eronată a unor oameni mincinoși din actuala garnitură a PAS-ului, care manipulează opinia publică.

Este decizia comisiei care a decis finanțarea proiector incluse. Toate 28 proiecte – unele din bugetul civil, altele de la direcția comunală, altele de la direcția educație, altele de la direcția transport. Vor fi invitate toate aceste persoane, pentru că concursul , inclusiv aplicarea și realizarea votului online, s-a finalizat acum recent. Toată lumea va fi chemată la primărie și vom spune cum vom face ca să mergem înainte. O minciună fără precedent. Toate 28 de proiecte vor fi finanțate în acest an”, a punctat Ceban.

Amintim că anul acesta pentru bugetul civil au fost alocate 3 milioane de lei.