Primarul general Ion Ceban critică o decizie stupidă a Guvernului și anume de ce Exdrupo, care este Întreprindere Municipală, face lucrări de reparație și plombări a drumurilor în capitală.

Ceban spune că cei de la Guvernare urmărește falimentarea Întreprinderii Municipale, astfel, favorizând unii agenți economici.
„Ceea ce vreau să zic, important este că atât timp cât sunteți la guvernare, nu gândiți că veți fi acolo veșnic, iar proiectele și deciziile nu le luați pentru un primar sau funcționari, dar pentru locuitori și oamenii care muncesc în Administrația Publică Locală și în această țară. Sunt mulți oameni care în urma deciziilor stupide la nivel de guvern, pot rămâne fără salarii și locuri de muncă.

O situație absurdă, este creată artificial la Direcția Transport și Căi de comunicație. Cei de la Consiliul Concurenței au cerut la început explicații de la Direcția municipală de ce Întreprinderea municipală Exdrupo face lucrări de infrastructură prin oraș și nu alt agent economic. Primăria având o Direcție municipală, o întreagă întreprindere care se ocupă cu acest domeniu, nu trebuie să facă lucrări de reparații a drumurilor și să organizăm concursuri, unde să participe și alți agenți economici, dar și întreprinderea municipală responsabilă „EXDRUPO” că poate cineva propune un preț mai mic”, a declarat Ceban în cadrul ședinței de astăzi de la Primăria Chișinău.