Târgul de Crăciun de pe strada 31 august din Capitală este mai ceva decât o poveste. Zeci de culori multicolore au împânzit orăselul de basm. Iar acolo vă așteaptă și Moș Crăciun. Și cu Moș Crăciun anul acesta vă veți putea face poze gratuit.  Zeci de oameni s-au adunat pentru a admira frumusețea Târgului, iar copiii sunt pur și simplu încântați de ceea ce se petrece.

Chişinăuenii sunt aşteptaţi să vină la Primului Târg de Crăciun în stil european, care a fost deschis oficial în această seară la ora 18:00. Cei care aleg să vină cu mașina pentru a participa la târg, vor putea să-și parcheze autoturismele în locurile special amenajate în Piața Marii Adunări Naționale, cu intrare din strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni , scrie politics.md.

Pe durata desfășurării Târgului de Crăciun, ofițerii de patrulare din cadrul Inspectoratul Național de Patrulare al IGP vor asigura ordinea publică în zona desfășurării evenimentului și vor fluidiza traficul
rutier în zonă.

Târgul de Crăciun tradițional, în stil european la Chișinău, este organizat de Guvernul Republicii Moldova și se va desfășura în perioada 15 decembrie 2017 – 14 ianuarie 2018. În acest an sărbătorim împreună „Acasă de Crăciun”!