Lucrările de reabilitare a aleii din bd. Grigore Vieru continuă. Primarul general Ion Ceban spune cp porțiunea aleii din str. Albișoara până la str. Romană a fost amenajată, iar în continuare va fi creată zona verde şi semănată iarba.

„Actualmente se lucrează de la str. Romană până la Monumentul Eroului Comsomolist din str. Ierusalim, unde muncitorii aplică pavele. La final, de-a lungul întregii alei va fi instalat mobilier urban. Aceasta este a doua etapă a lucrărilor de reabilitare a aleii din bd. Grigore Vieru.

Iniţial, în prima etapă pe perimetrul întregii alei a fost instalat sistem de irigare, instalat iluminatul şi camere de supraveghere. Tot în prima etapă a fost reabilitat şi vopsit gardul pe ambele sensuri de drum”, a declarat Ceban.

Edilul spune că își propune ca în cea de a treia etapă de reabilitare a obiectivului, împreună cu Agenția Turcească de Colaborare și Coordonare (TIKA) să repare şi ultima porţiune din aleea din bd. Grigore Vieru. Este vorba despre segmentul str. Ierusalim – str. Pietonală Eugen Doga.