La solicitarea călătorilor se va dubla numărul de locuri cu vagoane suplimentare pe toată durata sezonului estival, notează Radio Chişinău.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții Căii Ferate din Moldova, care au declarat că aceste călătorii spre litoral sunt sigure, rapide și confortabile.

Amintim că prețul biletelor de călătorie pentru vagoanele de clasa întâi și doi cu trenul Chișinău-Odesa-Chișinău s-au majorat.

Astfel, pentru vagoanele de clasa întâi costul unei călătorii va fi de 195 de lei, iar pentru vagoanele de clasa a doua – 180 de lei. Costul călătoriei în vagonul clasa a treia rămâne neschimbat – 151 de lei. În prezent, prețul unui bilet pentru clasa întâi este de 164 de lei și pentru clasa a doua – 159 de lei.

Trenul Chișinău-Odessa-Chișinău pornește din capitală la ora 07.05 și ajunge la destinație la ora 10.45. La întoarcere, trenul pornește din Odessa la ora 18.45 și ajunge la Chișinău la ora 22.20. Acum garnitura circulă în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, din 1 iunie, va circula în fiecare zi.