În acest weekend va fi prelungit programul troleibuzelor turistice „𝐨𝐫𝐚𝐬̦𝐮𝐥 𝐚𝐥𝐚̆𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐌𝐨𝐬̦ 𝐂𝐫𝐚̆𝐜𝐢𝐮𝐧”. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței de astăzi de la Primărie.

„Referitor la troleibuzele turistice, care au fost lansate în Chișinău în perioada sărbătorilor de iarnă. Am văzut că solicitarea a fost foarte mare și continuă să fie solicitări. Sâmbătă și Duminică vor fi organizate în fiecare zi mai multe curse. Informația va fi făcută public cu toate detaliile. Din data de 18 decembrie 2021 și până pe 09 ianuarie 2022 Total, au beneficiat de excursii circa 3000 de persoane, dintre care: 1900 adulți și copii 7+, 1100 copii sub 7 ani.

Total rute efectuate: 60. De asemenea, total au fost repartizate 1800 cadouri pentru copii. Toţi copii până la 7 ani au călătorit gratuit, toţi copii din centrele de plasament de asemenea au călătorit gratuit. Toţi cei mici au beneficiat de cadouri dulci din partea Primăriei municipiului Chișinău. Sâmbătă și Duminică vor avea loc ultimele curse”, a declarat edilul.

Ceban a punctat că pe viitor va gândi cum să facă ca acest serviciu să rămână interactiv pentru toți locuitorii și oaspeții capitalei.