Un proiect de infrastructură ce vine să amenajeze un spațiu masiv în strada Miorița. În curtea mai multor case de bloc, lipsite de zone de recreere și terenuri de joacă pentru copii, se conturează o zonă de agrement verde și inedită după aspect. Anunțul a fost făcut de edilul capitalei, Ion Ceban. 

„ La proiectul de infrastructură pe strada Miorița, lucrările sunt în toi. Este vorba de un spațiu verde din curtea mai multor case, care în ultimii ani semăna cu un loc abandonat.  După ce au fost amenajate aleile pietonale, în prezent se lucrează la platformele pentru instalarea celor două terenuri de joacă şi două terenuri de fitness”, a menționat Ceban.

Totodată, au fost finalizate lucrările de pozare a sistemului de irigare şi iluminat nocturn şi au fost instalate camerele de supraveghere video.

„Actualmente este amenajat şi spaţiul verde. Ulterior vor fi instalate 25 de bănci şi coşuri pentru gunoi. În mijlocul scuarului va fi instalată şi o sculptură. La fel, va fi amenajat şi trotuarul de pe marginea carosabilului, unde va fi creată şi pistă pentru biciclişti. Tot în zonă vor fi amenajate şi locuri de parcare”, a conchis edilul capitalei.