Dezastrul din capetele PAS-ului e atât de mare, încât nu vor supraviețui nici cât Guvernul Sturza. De această părere este liderul Antimafie, Sergiu Mocanu, care a ținut să exclame în cadrul emisiunii sale că actualmente, PAS-ul nu ar avea nicio șansă.

„Așa era firesc să se întâmple că noua Guvernare o să aibă o viață, cât de cât, o anumită durată de speranță de viață. Dezastrul din capetele este atât de mare, încât cred că ăștia nu vor supraviețui nici măcar cât Guvernul Sturza sau cât alte încercări de-ale noastre de-a ieși din ceea ce a fost Uniunea Sovietică. Ăștia n-au nicio șansă, oamenii ăștia nu cunosc nimic”, a menționat Mocanu.

De asemenea, Mocanu a ținut să vină cu critici în adresa inițiativei lansate de deputații PAS privind mărirea pensiilor, menționând că aceasta ar fi fost făcută în grabă, fără acoperire.

Totodată, politicianul se arată nedumerit de prezența lui Dumitru Alaiba în organele de conducere a țării. Mocanu consideră că Alaiba ar aveo puține cunoștințe, în deosebi în domeniul economic.

„Te uiți la Maia Sandu care nechează atunci când o întreabă despre o problemă atât de gravă care s-a întâmplat, legată de presa independentă din Republica Moldova, care n-a știut, nu a auzit ș.a.m.d. Până la Alaiba ei care nu știe nimic. Eu l-am văzut pe Alaiba ăsta într-o emisiune, împreună cu Ioniță, unde spune niște lucruri valabil dar nu le spune până la capăt pentru că, probabil că speră că se unge undeva pe lângă Guvernarea asta( ..) și stă Alaiba aista care nu știe nimic, absolut nimic. Nici măcar termenii nu-i înțelege”, a mai spus Mocanu.

Sursa: sinteza.org