Decizia PAS de a susține candidatura Zinaidei Greceanîi pentru funcția de președinte al Parlamentului este criticată dur de internauți. În opinia acestora, Maia Sandu pășește pe urmele PPCD-ului lui Iurie Roșca, informează Politics.MD.

«Mai există dubii sau au înțeles toți că Maia Sandu este Iurie Roșca în fustă, iar cuvântul dat de ea nu are nici o valoare. Priviți cum lidera PAS se jura că se va răzbuna pe călăii din 7 aprilie 2019, ca ieri să ne spună cu text deschis că decizia PAS este ca Zinaida Greceanîi să fie votată Președinte al Parlamentului», se conține într-o postare pe pagina lui Chirilov de pe Facebook.

Amintim că, ieri, Consiliul Politic Național al PAS a decis să cedeze candidatura șefei PSRM, Zinaida Grecenîi pentru funcția de speaker al Parlamentului și păstrează postul de prim-ministru pentru Maia Sandu. Decizia a fost luată fără a consulta PPDA-ul condus de  Andrei Năstase, dar după ce Sandu și Năstase au mers la discuții cu Kozak, în pofida recomandărilor UE.

Maia Sandu a trădat generația 7 aprilie 2009

Mai există dubii sau au înțeles toți că Maia Sandu este Iurie Roșca în fustă, iar cuvântul dat de ea nu are nici o valoare. Priviți cum lidera PAS se jura că se va răzbuna pe călăii din 7 aprilie 2019, ca ieri să ne spună cu text deschis că decizia PAS este ca Zinaida Greceanîi să fie votată Președinte al Parlamentului. Eu mai mult nu scriu nimic.

Опубликовано Blogul lui Anatolie Четверг, 6 июня 2019 г.