Primarul municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, şi-a luat al treilea concediu în acest an. De data aceasta însă îl va petrece petrece singur, fără soţie.

Liberalul Dorin Chirtoacă este plecat de luni, 8 august, într-un concediu de două săptămâni. Este al treilea concediu pe care edilul şi l-a luat în ultimele trei luni.

Acesta a mai fost plecat în concediu în luna mai, imediat după ce a celebrat căsătoria cu o jurnalistă de la Chişinău. Ulterior, în luna iunie, Chirtoacă a mers într-un alt concediu, când împreună cu soţia sa s-a odihnit pe litoralul grecesc al Mediteranei.

Acum primarul şi-a luat concediu pentru că, spune el, a vrut să-şi sărbătorească, la 9 august, ziua de naştere discret şi în linişte.

Dacă în primele două concedii Chirtoacă a mers împreună cu soţia, acum acesta se odihneşte de unul singur. Soţia sa, jurnalistă la un post privat de televiziune, continuă să prezinte ştirile pentru telespectatori.

În concediul de „celibatar”, pe lângă ziua de naştere, Chirtoacă a mers şi în România, unde a adus un ultim omagiu Reginei Ana.