Moldova-Agroindbank  a anunțat despre expunerea la vânzare, începând cu data de 26 septembrie 2016, prin intermediul Bursei de Valori a Moldovei, a 36 605 acţiuni ordinare nominative nou emise.

În conformitate cu decizia Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare (CNPF), acţiunile din noua emisiune le vor putea procura doar persoanele care dispun de autorizaţie în scris de la Banca Naţională a Moldovei (BNM). Banca a lansat noua emisiune în conformitate cu prescripţia BNM şi CNPF la pachetul anulat de acţiuni, pe care BNM l-a recunoscut drept „coordonat”.

Preţul la care vor fi propuse la licitaţie acţiunile, conform regulamentului CNPF, va fi anunţat în momentul expunerii lor pe piaţa de valori a Moldovei. Participanţii profesionişti la piaţa de capital şi specialiştii spun că există cîteva variante la stabilirea preţului acţiunilor: de piaţă, mediu echilibrat, echitabil şi de balanţă.

Diferenţele de preţ vor constitui aproximativ de la 1100 de lei pentru o acţiune în valoare nominală de 200 de lei – până la 2900 de lei, notează sursa citată.