Angajaţii Spitalului Raional Şoldăneşti fac un apel către toţi oamenii din Moldova să contribuie la depăşirea situaţiei dificile din ţară. Medicii cheamă la respectarea legii și își exprimă susţinerea pentru Guvernul Pavel Filip, singurul guvern legitim al țării, transmite hotnews.md.

«Considerăm că actualul blocaj politic trebuie depăşit prin dialog în interiorul clasei politice, pe baza respectării legii şi a angajamentului sincer de a găsi cea mai bună soluţie pentru ţară. Ne dorim şi noi, alături de toţi moldovenii, ca ţara noastră să continue dezvoltarea, iar conflictele politice să se rezolve în mod paşnic, în cadrul Constituției», declară medicii din Șoldănești.

« Avertizăm că prelungirea stării de conflict şi incertitudine poate avea ca efect degradarea actului medical din ţară, cu consecinţe negative asupra stării de sănătate a populaţiei. Acum este timpul pentru solidaritate naţională şi pentru un efort comvm de a găsi calea cea bună pentru mersul înainte al Republicii Moldova», mai spun angajații Spitalului Raional Şoldăneşti.