Liderul Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, și-a pierdut calmul în cadrul unei conferințe de presă și a lansat mai multe amenințări în adresa unei jurnaliste de la postul Publika TV. Acesta s-a arătat deranjat de faptul că a fost întrebat de ce folosește un prompter la conferință de presă, după care i-a spus jurnalistei că va ajunge să răspundă și va plăti „pentru tot răul”.

„Am un sfat pentru cei din holding-ul ucigaș al lui Plahotniuc. Voi nici nu vă dați seama cât de aproape e schimbarea. E mult mai aproape decât vă închipuiți voi. Să nu creadă cineva că cei care au atentat la sănătatea colegilor noștri, care și-au bătut joc de părinții noștri, nu vor ajunge să răspundă. Orice ați face nu vă mai ajută. Schimbarea e aproape și voi veți plăti împreună cu cel care v-a angajat, voi fiind niște mercenari, să plătiți pentru tot răul pe care l-ați făcut acestei țări și cetățenilor noștri pe care îi mințiți la televizor”, i-a spus Andrei Năstase jurnalistei.

Reamintim că aceasta nu este prima dată când liderii PPDA au un comportament agresiv față de reprezentanții presei incomode. Anterior jurnalistul portalului Today.md, Vadim Ungureanu a fost înjurat de Andrei Năstase și bruscat de fratele său, Vasile Năstase.