Rivalitatea dintre partidele de opoziție de la Chișinău devine tot mai vizibile. Probabil fiind supărat de faptul că a fost eclipsat în cadrul campaniei prezidențiale, liderul PPDA, Andrei Năstase, a hotărât să iasă în față și… să se lepede de colega sa de opoziție, Maia Sandu. Cei doi s-au întâlnit azi cu noul șef al Delegației UE la Chișinău, Peter Michalko. Năstase a postat și fotografii de la eveniment pe pagina sa de facebook. Însă, la scurt timp, a șters poza în care cei doi apar alături de diplomatul european, lăsând-o doar pe cea în care nu se regăsește Maia Sandu.

gfrwy

„Curios lucru, că aproximativ după o oră de la publicarea pozelor, liderul PPDA, Andrei Năstase, a hotărât să șteargă din postare poza în care apărea și lidera PAS, Maia Sandu.

Dacă mergem la postarea lui Andrei Năstase și facem click pe istoricul editărilor, ne convingem că poza cu Maia Sandu a fost ștearsă de liderul Platformei DA.

Iar pe site-ul jurnal.md, care este finanțat de nașul lui Andrei Năstase, Victor Țopa, chiar dacă în titlu este spus că liderii opoziţiei proeuropene, Andrei Năstase şi Maia Sandu, s-au întâlnit cu noul şef al Delegaţiei UE la Chişinău, în știre au făcut referență doar la ceea ce a declarat Andrei Năstase. Despre ceea ce a spus Maia Sandu la întrevedere, jurnal.md nu a scris nimic”, notează portalul Telegraph.md

Faptul că poza în care liderii PPDA și PAS a fost făcut-ă publică și anume pe pagina lui Năstase este confirmat și de site-ul postului TV8 care a și publicat-o menționând sursa.

Amintim că aceasta nu este primul caz în care se observă conflictul dintre cele 2 partide. Anterior, la conferință de presă comună a opoziției, internauții au observat că Maia Sandu a fost marginalizată de colegii ei din PPDA, fiind nevoită să se așeze la margine pe când mijlocul mesei de conferință era ocupat de membrii „DA”. De asemenea, instituțiile de presă controlate de nașul lui Năstase, interlopul fugar Victor Țopa, au criticat-o de mai multe ori pe lidera PAS în articolele publicate.