Drumarii au continuat să lucreze și în această noapte la deszăpezirea traseelor din capitală. 64 de autospeciale au împărțit material antiderapant în special pe drumurile pe care circulă transportul public. Pe parcursul zilei de azi autoritățile se vor concentra pe curățarea trotuarelor și a căilor de acces către blocurile de locuit, în acest proces fiind implicați 400 de muuncitor și 45 de utilaje.
„Pe tot parcursul nopţii, ÎM Regia „Exdrupo” a intervenit, cu 64 de autospeciale, la curăţarea străzilor şi a împrăştiat material antiderapant pe arterele pe care circulă transportul public şi pe căile de acces către suburbii. În continuare, pe parcursul zilei, se va acţiona, în mod special, în localităţile suburbane.
În acelaşi timp, începând cu ora 4.00, Regia locativ-comunală a intervenit cu 45 de utilaje şi cu peste 400 de muncitori la curăţarea trotuarelor, a căilor de acces în interiorul curţilor blocurilor de locuinţă şi a staţiilor de aşteptare a transportului public”, anunță Primăria într-un comunicat de presă.
Amintim că autoritățile publice locale sunt în regim de alertă încă din noaptea de joi spre vineri când au început ninsorile abundente. În dimineața zilei de joi, primarul interimar Silvia Radu a convocat o ședință pe situații excepționale, a format o celulă de criză în cadrul Primăriei și a dispus implicarea a unui număr maxim de utilaje și muncitori la deszăpezirea drumurilor, inclusiv cei din sectorul privat.