Bradul instalat în această dimineață în Piața Marii Adunări Naționale a fost demontat pentru că a ajuns distrus. Primarul general interimar al Capitalei, Silvia Radu, a  anunțat că va cumpăra un brad din bani proprii, pe care îl va dona municipalității. Între timp, va fi efectuată o anchetă care să stabilească ce s-a întâmplat pe drum cu bradul din Ucraina.
”Nu pot sabotajele sau ghinioanele sa fie mai puternice decat dorința mea ca locuitorii Chișinăului sa aibă parte de sărbători frumoase!
Am dispus sa fie scos imediat bradul instalat în aceasta dimineața în PMAN, el a ajuns pur și simplu distrus. Urmează să vedem mai târziu cum a fost posibil să se întâmple asta și cei care au greșit sau au procedat așa în mod intenționat, să suporte consecințele.
Unii foarte tare își doresc ca locuitorii Chișinăului sa nu aibă brad de Craciun anul acesta, dar eu foarte tare îmi doresc ca bradul sa fie și va fi unul frumos, chiar dacă mai întârziem câteva zile. Iar ca să elimin orice noi posibile riscuri, voi cumpăra personal acest brad, din bani proprii, îl voi dona municipalității ca un cadou din partea mea pentru locuitorii Chișinăului”, a scris Silvia Radu pe Facebook.