Simpatizanții şi activiștii PAS continuă să-şi manifeste deschis nemulțumirea față de lipsa de democrație şi toleranță, de care dau dovadă liderii formațiunii. De această dată, cel vizat este deputatul Radu Marian, care a încercat să-l intimideze pe moldoveanul stabilit în Canada, Igor Kolozaev.

“Îmi scrie azi deputatul PAS, Radu Marian, în privat,  ca să încerce să mă convingă că nu am dreptate în felul cum gândesc şi că nu trebuia să scriu postarea de ieri, în care am criticat PAS(…) Poți să te crucești, domnul deputat spune că mai bine discutam în privat, ca să-mi explice anumite lucruri, iaca asta democrație! Exact ca pe timpurile KGB-ului, când te chemau să-ţi “explice” cum trebuie să gândești”, scrie Igor Kolozaev, într-o postare pe Facebook.

Poziția lui Kolozaev este susținută de un alt internaut, Vasili Tătaru, membru al PAS şi profesor de limba şi literatura română la un liceu din Chișinău. „Stil banditesc. Sunt mai răi ca Plahotniuc”, a comentat Tătaru gestul scandalos al deputatului PAS Radu Marian