De ceva vreme, omul de afaceri, Vlad Plahotniuc, a devenit extrem de activ pe pagina sa de Facebook. De această dată, democratul a scris despre întâlnirea sa cu Diane von Furstenberg.

„Aseară am avut bucuria să o întâlnesc pe distinsa doamnă a modei, Diane von Furstenberg, despre care probabil puţini ştiu că are rădăcini moldoveneşti, tatăl şi bunica ei fiind din Moldova”, a scris prim-vicepresedinte PD.

De asemenea, Vlad Plahotniuc a împărtăşit prietenilor virtuali cum a fost această întâlnire, dar şi despre cele discutate cu Diane von Furstenberg.

„Am avut o discuţie interesantă despre ţara noastră, despre business, despre viaţă. Povestea sa de viaţă inspiră oameni din întreaga lume, inspiră femei puternice să fie şi mai puternice, impresionează prin modul în care şi-a construit pas cu pas o carieră de succes la scară internaţională”, spune Vlad Plahotniuc.

Mai mult, democratul a precizat pe pagina sa de Facebook despre o eventuală colaborare cu „Doamna care creează cu pasiune frumosul și eleganța, Diane von Furstenberg”.

„Am descoperit că avem multe lucruri în comun, cum ar fi ambiţia şi dorinţa de a demonstra performanţa, preocuparea pentru proiecte de caritate, inclusiv pentru o posibilă colaborare în viitor în acest domeniu”, a adăugat Vlad Plahotniuc.