Partidul Democrat din Moldova are cea mai intensă campanie electorală, iar dialogul constant cu oamenii va aduce victoria formațiunii la alegerle din 24 februarie. Declarația aparține șefului staff-ului electoral al PDM, Vladimir Cebotari, și a fost făcută în cadrul unui briefing de presă.

“PDM are cea mai intensă campanie electorală şi, probabil, aşa vor fi şi rezultatele de care noi suntem siguri. Odată ce ne apropiem de încheierea campaniei electorale, mai avem 10 zile, vom fi şi mai insistenţi în a promova mesajul PDM, ca toată lumea să ştie sigur ce alege”, a declarat Vladimir Cebotari.

Șeful staff-ului electoral al PDM a mai spus că formațiunea va continua să informeze oamenii despre votul pe circumscripii și despre referendumul consultativ.

”Vom informa oamenii despre cele patru decizii pe care trebuie să le facă pe data de 24 februarie, atât în cadrul referendumului, cât şi în cadrul votului în Parlament pe circumscripţii uninominale, cât şi pe cele naţionale”, a menţionat Vladimir Cebotari.

Fruntașul democrat a mai spus că ideea Carvanei electorale a PDM a fost una inspirată și a permis contactul direct cu alegătorii.

”Caravana noastră a inclus peste 4500 de întâlniri directe cu alegătorii, am avut discuții cu peste 220 de mii de oameni, așteptăm ca până la sfârșit alte 100 de mii de persoane să discute cu noi. Avem o deschidere fără precedent, avem un suport fără precedent pentru PDM”, a cnchis Vladimir Cebotari.