Cu ocazia aniversării a XXVI-a de la crearea Poliției Republicii Moldova reprezentanții societății civile și instituțiilor mass-media au fost menționați cu diplome și medalii

Inspectoratul General al Poliției a desfășurat astăzi, 16 decembrie 2016, un eveniment dedicat aniversării a XXVI-a de la crearea Poliției Republicii Moldova, la care au participat, partenerii de dezvoltare, reprezentanții mass-media și societății civile.

Festivitatea a demarat cu discursul șefului IGP, Alexandru Pînzari, care a mulțumit tuturor invitaților, pentru suportul, deschiderea și susținerea oferită în vederea consolidării activităților comune și dezvoltării relațiilor de colaborare între Poliție și societate dar și în promovarea unei imagini obiective a Poliției.

În semn de recunoștință pentru deschiderea de a coopera cu IGP și subdiviziunile acestuia, în vederea consolidării activităților comune și dezvoltării relațiilor de colaborare între Poliție și societate, cu diplome de onoare a IGP, au fost menționați reprezentanții ambasadelor din RM, organizațiilor internaționale și naționale, agențiilor și misiunilor din țară dar și asociațiilor obștești.

Pentru contribuția și aportul adus în promovarea unei imagini obiective în societate a activității IGP, cu diplome de onoare, au fost menționate posturile de televiziune din Republica Moldova.

Cu Medalii “Pentru Cooperare” și diplome de onoare, în semn de recunoștință și apreciere pentru implicarea, curajul și spiritual civic demonstrate în cadrul cooperării cu IGP și în vederea unui viitor mai sigur, au fost menționate și persoanele care și-au adus aportul direct în reținerea infractorilor și descoperirea infracțiunilor.

Menționăm că, Inspectoratul General al Poliției rămîne deschis pentru noi inițiative de colaborare cu societatea civilă și mass-media, deoarece doar împreună putem crea o țară mai sigură, o societate mai liniștită și un viitor frumos pentru generația viitoare.