Șeful Regiei Transport Electric Chișinău, Gheorghe Morgoci, a fost amendat cu 200 de lei, după ce a insultat un activist civic, scrie 24h.MD.

Într-un mesaj pe o rețea de socializare, activistul Alexei Dimitrov anunță că Morgoci a fost amendat cu 200 de lei de către poliție pentru insultele aduse în adresa sa.

„Astăzi am aflat la IP Centru că șeful RTEC Gheorghe Morgoci a fost amendat cu doar 200 lei de către poliție pentru insultele grave aduse mie pe 19.07.2016. În declarațiile sale, Morgoci a scris următoarele: „i-am cerut lui Dimitrov să termine cu terorismul asupra mea și a colectivului. Pentru acțiunile sale, el merită să fie la pușcărie. I-am zis că îmi suge sângele meu și i-am recomandat să facă treburi frumoase pentru chișinăuieni”, referindu-se, voalat, la urarea sa pentru mine ca eu să stau de veghe la viceurile pușcăriei. Iată așa organe de drept avem noi. Exemplu viu de triumf al legii”, a scris activistul pe o rețea de socializare.

Potrivit acestuia, din unele surse, fiind în concediu, Morgoci s-ar odihni în Dubai. „Dar eu nu mă opresc aici. Abia urmează totul”, spune activistul.