Premierul Pavel Filip și președintele Parlamentului, Andrian Candu, au primit astăzi o întrebare mai deocheată din partea unui jurnalist, care a observat că ceasurile oficialilor sunt identice. Jurnalist i-a întrebat pe cei doi ce semnifică faptul că poartă ceasuri de același model.

Oficialii au răspunsă că ceasul pentru ei nu este un simplu accesoriu, sau o bijuterie pe care să o afișeze la orice ocazie, dar un atribut util și necesar care îi ajută în activitatea lor.

„Eu cred că datorită acestor ceasuri s-a sincronizat foarte bine lucrul între parlament și guvern. Merg exact, ne verificăm pozițiile și iată sunt și rezultatele bune până la urmă”, a declarat Pavel Filip după o ședință comună a membrilor cabinetului de miniștri și conducerea legislativului la care s-a discutat anume colaborarea dintre cele două instituții.

Și Andrian Candu a menționat că poartă ceasul nu ca pe o bijuterie dar ca pe un atribut util.

„Ceasurile, într-adevăr, sunt foarte utile, au o agendă care îți este arătat în mod real  și îți aduce aminte că ai foarte mult de lucru, ceea ce și nouă ne aduce aminte că trebuie să revenim la activitățile noastre, mai ales urmează o zi foarte încărcată”, a spus Candu.

Precizăm că cei doi funcționari poartă smart watch, ceasuri ieftine în comparație cu „bijuteriile” de zeci de mii de euro pe care le vedem pe mâinile unora dintre predecesorii lor.