Atoritățile municipale au identificat un nou brad pentru Capitală. Anunțul a fost făcut pe Facebook de către primarul general interimar, Silvia Radu. Edilul precizează că a discutat personal cu proprietarul coniferului și a semnat în nume personal contractul. Mai mult, de această dată, transportul va fi supravegheat inclusiv de polițiști, așa încât să nu mai fie surprize din partea liberalilor, a scris Silvia Radu.

”Va amintiți cum unii se plângeau anii trecuți ca le-au furat comuniștii bradul din PMAN? Azi liberalii fac ce au învățat de la acei comuniști. În aceasta dimineața, bradul a fost ridicat în grabă, fără să fiu anunțată de halul în care a ajuns, s-a dorit acest spectacol grotesc, dirijat prin sms de un tovarăș fruntaș liberal. Bradul acela a ajuns sa arate ca regizorii acestui spectacol, arata asa cum au lăsat ei Chișinăul și asa cum l-au administrat pana acum”, a scrie edilul.

Silvia Radu crede că spectacolul legat de brad demonstrează ”modul în care unii își bat joc de locuitorii capitalei și cum modul disperat încearcă sa-si păstreze controlul asupra Primariei Chisinau. ”Ceea ce s-a întâmplat astazi mă face mai puternică și mai hotărâtă în a stopa schemele de corupție din Primărie și a le scoate la lumină”, a precizat primarul general interimar.