Din cauza vântului puternic care a avut loc pe parcursul nopții mai mulți copaci, crengi, dar și fire electrice au fost doborâte la pământ. Cel puțin asta spune primarul general al capitalei Ion Ceban, într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

„Începând cu seara zilei de ieri serviciile municipale au lucrat în teren la lichidarea consecințelor.

Și la această oră muncitorii mai intervin pe mai multe străzi, în curțile blocurilor, dar și alei, în toate sectoarele capitalei. Și la această oră se mai lucrează.

Mulțumesc tuturor pentru implicare și intervenție proptă, dar și informarea pe fiecare caz în parte”, se arată în postarea sa.

Toate serviciile municipale sunt în stare de alertă în continuare și sunt gata să intervină. În ședința Celulei de criză de ieri, primarul general Ion Ceban a venit cu un îndemn către toți locuitorii capitalei nu își parcheze automobilele sub copaci și să nu blocheze accesul în curțile de bloc.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice, în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.