Andrei Năstase nu va mai candida la șefia Capitalei, deoarece a pierdut o dată, spre deosebire de Maia Sandu care vrea să candideze la șefia statului, chiar dacă a pierdut în fața lui Igor Dodon în 2016. Despre aceasta liderul Platformei DA a declarat în cadrul emisiunii “Puterea a Patra” de la N4.

„Eu consider că dacă ai pierdut odată, nu te mai întorci acolo. A fost un semnal. Da cum ar fi fost eu să pierd alegerile și să spun, dle, vreau să mă mai duc încă o dată acolo. Chiar nu înțeleg. Mă confundați cu cineva. – E aluzie la Maia Sandu? – Nu e aluzie”, a spus Năstase.

Totodată, liderul Platformei DA este de părerea că a pierdut Capitala pentru că partenerii politici nu au depus destul efort pentru a-l susține în acea campanie electorală.

„Eu am câștigat odată, eram îndreptățit să candidez a doua oară. Regret comportamentul unor politicieni, care au determinat anumiți oameni să stea acasă. Ai noștri au fost determinați de anumiți politicieni să stea acasă. De anumiți parteneri”, a mai spus Andrei Năstase.