Prim-vicepreşedintelui PDM, Vlad Plahotniuc, îi felicită pe colegii din Coaliția majoritară și de la Guvern pentru rezultatele înregistrate la finalul celei mai active sesiuni parlamentare din 2009 încoace.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, politicianul scrie că pe parcursul sesiunii de primăvară-vară guvernarea a reușit să atingă cele două obiective importante: Foaia de parcurs convenită cu partenerii externi și un acord cu FMI.

„Faptul că Parlamentul, Guvernul, partidele și grupurile politice din Coaliție au lucrat ca o echipă – a făcut ca aceste obiective importante să fie atinse, în acest context Republica Moldova să înceapă să redevină o țară credibilă în ochii partenerilor de dezvoltare, iar finanțările externe să fie deblocate”.

Totodată, politicianul precizează că nu e timp de prea multă odihnă, munca grea abia începe.

„Trebuie să ne atingem alte obiective importante, să facem curățenie în sectoarele vitale ale statului, în special în cel bancar și cel al instituțiilor de drept. Nu se poate face totul în câteva luni, dar suntem pe drumul cel bun, lucru confirmat și de partenerii noștri externi”, scrie Plahotniuc.

Democratul dă asigurări că va continua să comunice prin acțiuni și rezultate.