Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova a lansat Cursurile de pregătire și leadership pentru tinerii antreprenori, la inițiativa președintelui fondator , Vlad Plahotniuc.

Primul seminar a avut loc ieri, la Chișinău, sub sloganul “Leading for THE BEST in YOU” și s-a bucurat de prezența a aproximativ 1000 de tineri. Cele 4 ore de curs au fost susținute de cunoscutul trainer profesionist, Andy Szekely, autor a mai multor manuale despre dezvoltare personală și antreprenoriat.

„Împreună cu AOAM, am lansat astăzi o serie de cursuri de pregătire și perfecționare, de tip master-class, pentru tinerii care au deja afaceri în Moldova sau care urmează să își deschidă un business. Primul master-class a fost susținut de către cunoscutul Andy Szekely și sper că i-a inspirat pe mulți, mai ales că s-a vorbit despre leadership și încrederea în propriile forțe.” a declarat Vlad Plahotniuc.

Omul politic a mai subliniat că are încredere în efectele benefice pe care le poate avea implicarea tinerilor, a mai multor tineri bine pregătiți, în mediul de business. Mai mult de atât, esteun susținător declarat al tinerilor antreprenori din Moldova.

Cursul “Leading for THE BEST in YOU” face parte din seria de seminarii menite să-i ajute pe antreprenori să performeze în propriile afaceri. Autorul, Andy Szekely, este antreprenor, scriitor și speaker profesionist, specializat în dezvoltare personală, persuasiune şi leadership. Are experiență cu peste 50 de companii din 7 țări europene și a susținut prezentări în SUA, Canada și China.