Cu regret constat că formațiunile politice care pretind la guvernare s-au încăierat în apărarea intereselor de orice fel: de partid, de grup și chiar geopolitice, uitând în aceste zile neliniștite de cei care le-au delegat aceste mandate de încredere – poporul. În calitate de legislator, am trecut prin mai multe formări de guvernări și spre regret, cu cât sunt mai îndelungate luptele, cu cât mai înverșunate sunt “cruciadele” politice, cu atât mai mult suferă populația. Fiecare zi de haos fură milioane din bugetul de stat, dar și din buzunarul fiecărui cetățean. În cea mai mare parte prin ieșirea de sub control a funcționarilor cu obrazul “gros”, care profită de orice destabilizare, pentru a băga mâna în buzunarul oamenilor, transmite politik.md.

Indiferent de rezultatele bătăliilor politice din aceste zile, din săptămâna viitoare voi institui o linie fierbinte pentru alegătorii din localitățile care mi-au oferit votul de încredere. Prin această linie fiecare va putea semnala orice abuz din partea funcționarilor locali sau republicani, care doresc să profite de “apele tulburi” ale politicii moldovenești. Voi reveni cu mai multe amănunte.
Până atunci, sper că acest sfârșit de săptămână, ne va aduce soluții și nu tragedii care să complice și mai mult viața oamenilor simpli!