Locuitorii Capitalei au nevoie de un primar care să le rezolve problemele, nu de politicieni. Este opinia candidatului PSRM la funcţia de primar de Chişinău, Ion Ceban, care promite că va fi edilul tututor locuitorilor municipiului, indiferent de preferinţele politice. Candidatul socialist a prezentat astăzi Programul de Administrare a municipiului Chișinău pentru perioada 2019 – 2023.

„Locuitorii Chișinăului au nevoie de primar, nu de politicieni. Voi fi primarul tuturor locuitorilor municipiului indiferent de preferințele lor politice. Problemele care trebuie tratate ne afectează pe toți egal și, ce e mai rău, amenință viitorul Chișinăului.”, a precizat astăzi Ion Ceban.

Candidatul PSRM îşi propune să rezolve trei probleme fundamentale ale Chişinăului: Exodul, Economia primitivă și Dezbinarea socială.

„Exodul desangvinizează societatea, pentru că pleacă tot mai mulți tineri și compromite viitoarea creștere a economiei, pentru că tinerii ar trebui să devină viitorii plătitori de taxe și cei care modernizează economia. Economia primitivă nu oferă oportunități de creștere personală pentru grupuri mari de tineri și are un potențial foarte mic de a genera valoare adăugată. Dezbinarea socială complica atmosfera în societate și crește intoleranța reciprocă. Cîteva probleme generate de păreri diferite nu ar trebui să ne dezbine. Dar ne unesc mii de probleme ale orașului, care ne otrăvesc zilnic viața.”, a mai declarat Ion Ceban.