Ecaterina Caraman, talentata pianistă de doar șase ani, şi-a văzut marele vis îndeplinit. Fetiţa  și-a dorit un pian, iar Fundația „Edelweiss”, în frunte cu Vlad Plahotniuc, i-a îndeplinit dorinţa.

Deși își celebrează ziua de naștere pe 2 Septembrie, fetița care ne duce faima prin Europa a primit cadoul un pic mai devreme. În semn de recunoştinţă, Ecaterina i-a cântat lui Vlad Plahotniuc la noul ei pian. Mica pianistă a promis că va munci şi mai mult pentru a obţine noi reuşite.

„Îmi place cadoul. Vreau să învăţ şi să muncesc şi să devin cea mai bună pianistă din lume”, a spus aceasta.

Impresionaţi de dar au rămas şi părinţii copilei. Aceştia speră că, într-o zi, Ecaterina ne va duce faima în toată lumea:„Nu m-am aşteptat chiar la aşa cadou minunat, acest pian, întradevăr foarte frumos şi profesionist. Am început să o privim pe Ecaterina cu alţi ochi şi cu alte speranţe, ca întradevăr cu munca de zi de zi şi cu ajutorul profesoarei să devină poate una dintre cele mai bune pianiste”, a zis tatăl Ecaterinei, Ghenadie Caraman.

Vlad Plahotniuc a comentat gestul printr-o postare pe rețelele de socializare:

„Visele pot deveni realitate atunci când crezi în ele şi munceşti.Este cazul Ecaterinei Caraman. Am cunoscut-o astăzi pe micuţa noastră pianistă care a cucerit publicul la Concursul Internaţional de pian din Franţa, în mai anul acesta, unde a câştigat locul doi. Şi acesta este doar unul dintre frumoasele premii pe care le-a obţinut. Ecaterina a avut un vis, să aibă pianul ei. Împreună cu Fundaţia Edelweiss, i-am îndeplinit acest vis şi ne-am bucurat de talentul ei extraordinar, pe care ni l-a dovedit cântând la noul său pian.”