BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S.A. a anunțat despre obţinerea Certificatului de conformitate a sistemului de management al calităţii cu perimetrul de certificare extins, devenind astfel unica bancă și prima companie din Moldova care este certificată ISO 9001:2015.

Perimetrul de certificare include următoarele servicii financiare: transferuri internaţionale prin ordine de plată, garanţii bancare, acreditive documentare, incaso documentare atât pentru persoane fizice cât și companii, credite imobiliare pentru persoane fizice.

Certificarea ISO 9001:2015 reprezintă o dovadă și o apreciere a calității actului managerial, a bunelor practici din organizație, a orientării companiei în direcția calității – îmbunătățirea performanței produselor și serviciilor oferite clienților, transparența și eficiența proceselor interne ale băncii.

„Prin certificarea ISO ne-am luat un angajament față de îmbunătățirea continuă a sistemului de management al calității, ceea ce duce la avantaje pe termen lung față de satisfacția clienților și îmbunătățirea relației cu aceștia. Obținerea certificatului ISO 9001:2015 după trei ani de la prima certificare  este o dovadă că ne perfecționăm continuu în tot ceea ce facem, zi de zi”, a declarat Ridha Tekaia, Preşedintele Comitetului de Direcție – CEO.

Cu această ocazie, Mobiasbancă lansează o nouă campanie de comunicare sub genericul„Promovăm calitatea, onestitatea și încrederea. Pentru că așa este #corect”. Campania se va desfășura în perioada 16 mai – 19 iunie 2016, pe canalele televizate, radio și online.