Una din cele mai ˝preferate˝ acuzații aduse de interlopii fugari Victor și Viorel Țopa în adresa liderului PDM, Vlad Plahotniuc, a picat astăzi. Aceasta după ce o instanță din Olanda a închis procesul în care Țopii îl acuzau pe Plahotniuc de ˝atac raider˝  și deposedarea acțiunilor de la Victoriabank pe motiv că acuzațiile sunt nejustificate și lipsite de probă.

˝Timp de mulți ani, în spațiul public s-au vehiculat informații false prin care interlopii Țopa spuneau că ar fi fost deposedați de acțiunile Victoriabank. M-au acuzat pe mine, au ajuns să-l acuze și pe Președintele Parlamentului, pe colegi din PD, au ajuns până la a merge în Olanda și a ne da în judecată.

Spuneam cândva, într-un interviu, că las timpul să-și facă treaba și adevărul să iasă la lumină. A venit timpul și două decizii ale unei Judecătorii din Amsterdam au confirmat că acuzațiile formulate de Țopa în legătură cu așa-zisul “atac raider” de la Victoriabank, sunt neîntemeiate și lipsite de probe˝, a scris în această privință Vlad Plahotniuc pe pagina sa de facebook.

Acesta a publicat și o copie a deciziei instanței din Olanda, împreună cu traducerea în limba română.

Reamintim că istoria cu ˝atacul raider˝ de la Victoriabank era cel mai des vehiculată de sursele media controlate de către mafioții fugari Victor și Viorel Țopa. Aceștia îl acuzau constant de faptul că i-a deposedat de acțiuni, ajungând să îl acționeze în judecată în Olanda.

Judgment OTIV-Topa 08-03-17 by Vlad Plahotniuc on Scribd