O nouă cursă aeriană Chișinău-Bruxelles va fi lansată în curând, se anunță într-un comunicat de presă al companiei aeriene Air Moldova, comunică 24h.MD.

Astfel, începând cu data de 11 octombrie 2016, Air Moldova va introduce o nouă destinație. Prețul unui bilet într-o direcție pornește de la 79 euro, cu toate taxele incluse.

Cursa Chișinău-Bruxelles va fi operată cu o frecvență de două ori pe săptămână, în zilele de marți și joi, cu o aeronavă Embraer 190, conform următorului orar (ora locală):

Marți

Decolarea din Chișinău 06:30; aterizarea în Bruxelles 08:30
Decolarea din Bruxelles 09:20; aterizarea în Chișinău 13:00

Joi

Decolarea din Chișinău 07:30; aterizarea în Bruxelles 09:30
Decolarea din Bruxelles 10:20; aterizarea în Chișinău 14:00

Biletele pot fi procurate online pe site-ul companiei www.airmoldova.md, la oficiile proprii de vânzări Air Moldova, precum şi la agenţiile autorizate din ţară şi de peste hotare.

Noua destinație din portofoliul companiei aeriene este una dintre cele mai moderne și mai frumoase orașe din Belgia. Chiar dacă este uneori perceput mai degrabă ca o destinație pentru diplomați și oameni de afaceri, Bruxelles este o destinație turistică interesantă. Atracțiile principale includ Grand Place, un obiect al Patrimoniului Mondial UNESCO, cu Primăria gotică din centrul vechi. Un alt punct de reper frumos este Palatul Regal.

Menionăm că, pe lângă noua cursă aeriană Bruxelles, compania Air Moldova operează zboruri spre încă 24 de destinaţii precum: Atena, Antalya, Barcelona, Bologna, Dublin, Frankfurt, Istanbul, Heraklion,Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid,Milano, Moscova, Paris, Roma, Venetia, Verona, Viena, Sankt-Petersburg, Torino şi Florenţa la care se adaugă cursele sezoniere – Tivat si Rodos. Compania oferă două clase de deservire – Econom şi Business.