Preşedintele fundaţiei „Edelweiss”, Vlad Plahotniuc, a vizitat maternitatea din cadrul Institutului Mamei şi Copilului, pentru a vedea cum decurge campania socială „O nouă viață”, pe care a inițiat-o recent.

Plahotniuc a vizitat mai multe mămici, care recent au adus pe lume o nouă viaţă. El le-a felicitat cu fericitul eveniment şi le-a oferit câte un set de produse pentru micuţi.

„La fiecare naștere oferim o cutie care conține lucruri de prima necesitate pentru nou-născuți, vom face asta timp de un an de zile. A fost o întâlnire tare plăcută cu oameni fericiți, care merită toată aprecierea și susținerea noastră”, a scris Plahotniuc pe Facebook.

Totodată, președintele fundației și-a exprimat speranța că într-o zi acest proiect să devină unul național, statul să-l poată prelua și implementa în toate maternitățile din Republica Moldova.

Campania „O nouă viaţă” a fost lansată de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” săptămâna trecută. Cutiile cu produse pentru bebeluşi vor fi oferite de către fundaţie pentru toţi copiii care se nasc la maternitatea din capitală.