Un tânăr din Sângera a distrus vitrinele unui magazin, după ce, cu o seară înainte, a fost impus să plece de la una dintre mesele din incinta magazinului, transmite 24h.MD.

Anterior, individul, împreună cu amicii săi, a chefuit la acel magazin. Printre ei, era și un bărbat mai în vârstă. La un moment dat, suspectul şi-a permis câteva glume proaste pe seama bătrânului. Proprietarii magazinului, văzând că individul devine tot mai obraznic şi nu se mai potolește, i-au cerut să plece.

La ieșire, furios că a fost gonit, acesta a aruncat cu o sticlă de bere. Nu s-a oprit aici. În scurt timp, a revenit cu un topor în mână. Agresiv din cale afară, a lovit în stânga și în dreapta, fără nicio ezitare, în toate vitrinele și frigiderele din magazin. Nu s-a oprit, până nu le-a văzut complet distruse. La locul incidentului a fost solicitată intervenția oamenilor legii.

Veniţi la adresa indicată, polițiştii nu au mai dat de individul obraznic, care s-a grăbit să se facă nevăzut, în schimb au putut admira distrugerile pe care le-a lăsat în urmă. Oamenii legii au cercetat locul infracţiunii și au interogat martorii.

Pentru o asemenea ispravă, tânărul va fi tras la răspundere penală.