Tentativă de omor asupra candidatului la Casa Albă, Donald Trump! Totul s-a întâmplat într-un cazinou din oraşul Las Vegas, când un tânăr a furat arma unui agent de securitate şi a vrut să tragă în miliardarul american.

Forţele de ordine au reacţionat rapid şi l-au capturat pe atacator. A doua zi politicianul a susţinut un miting în acelaşi oraş, unde le-a mulţumit poliţiştilor pentru operativitate. „Iubim poliţia noastră. Ne iubim poliţia. Vă mulţumesc, vă mulţumesc, ofiţeri. Vă mulţumesc. Vă mulţumesc. Foarte frumos, mulţumesc”, a spus Trump.

În urma investigaţiilor s-a stabilit că atacatorul era un cetăţean britanic, în vârstă de 19 ani. Potrivit poliţiei, acesta se afla în Statele Unite de un an şi jumătate cu scopul de a-l împuşca pe Donald Trump.

Bărbatul şi-a recunoscut vina şi le-a mai spus anchetatorilor că a cumpărat bilet şi pentru alt miting, la Phoenix, în Arizona, pentru a încerca din nou să îl ucidă pe Trump, dacă planul său ar fi eşuat la Las Vegas. Deocamdată nu se ştie ce riscă tânărul.