Redacția today.md a intrat în posesia unor poze în care celebrul compozitor Eugen Doga discută sufletist cu Ion Ceban, candidatul pentru funcția de primar al capitalei. Se pare că cei doi s-au întîlnit în centrul orașului la festivitățile dedicate Hramului Capitalei deoarece din poze se vede că se află în scuarul Catedralei Mitropolitane ”Nașterea Domnului”. Doga și Ceban își zîmbesc și discută amical, transmite 24h.md cu referire la today.md

Mai mult, Ion Ceban împreună cu soția sa, Tatiana, l-ar fi felicitat pe maestru cu ocazia sărbătorii, dăruindu-i un buchet de trandafiri.

Într-o postare pe facebook, Ion Ceban anunță că fiica sa, Ilinca, a participat astăzi, alături de un colectiv de dans, la festivitățile dedicate Zilei orașului, dansînd pe scena din scuarul Catedralei. Probabil acolo și s-a întîlnit Ion Ceban cu Eugen Doga”Astăzi Ilinca a dansat pe ritmurile muzicii marelui maestru Eugen Doga.

Alături de echipa sa de la școala de dans a participat la sărbătorea dedicată Hramului Chișinăului organizată în scuarul Catedralei Mitropolitane. Mîndru de ea!”, a scris Ion Ceban pe facebook.