Ziua de duminică, 19 iunie, a fost una tragică pentru cel puțin 7 persoane care au fost înghițite de ape. Potrivit informațiilor preliminare, în majoritatea cazurilor este vorba despre persoane care se aflau în stare de ebrietate, comunică 24h.MD.

Astfel, în raionul Anenii Noi, o tânără de 26 de ani și-a pierdut viața în râul Nistru. Tot în râul Nistru s-a înecat un bărbat de 30 de ani din Vadul lui Vodă.

În Sângerei, un tânăr de 25 de ani s-a înecat într-un iaz, la fel ca și un bărbat de 40 de ani din raionul Nisporeni.

O altă tragedie s-a produs în piscina hotelului President din sectorul Botanica. Acolo și-a găsit sfârșitul un bărbat în vârsta de 36 de ani.

La Ungheni două adolescente de 16 și 17 ani și-au găsit sfârșitul în râul Prut. Acestea sunt cautate de mai multe echipaje ale Inspectoratului Situaţii de Urgenţă, SMURD şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Iaşi, precum şi de echipaje de ajutor din Republica Moldova.

Un pescar din localitatea ieşeană Măcărăşti, comuna Prisăcani, a anunţat poliţiştii de frontieră români că a văzut trei fete în momentul în care au intrat în apă la scăldat, pe malul Prutului dinspre Republica Moldova. La scurt timp, a spus acesta, una dintre fete a ieşit la mal şi a cerut ajutor.