Traficul rutier de pe strada str. 31 August 1989, în perimetrul Alexandr Pușkin – Mit. G. Bănulescu – Bodoni, va fi suspendat în perioada 8 decembrie 2018 – 15 ianuarie 2019, în legătură cu desfășurarea Târgului de Crăciun.

Potrivit primăriei capitalei, în această perioadă, itinerarul rutelor de troleibuz nr. 7, 11, 16, 25 și nr. 32 se prelungește până la str. A. Mateevici. Totodată, rutele de troleibuz nr. 30 și nr. 31 se modifică după cum urmează: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri, str. București, str. A. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt şi în continuare pe traseele stabilite, scrie Moldpres.

Autoritățile locale au anunțat că itinerarul rutei de autobuz nr. 20 va fi: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. București, str. A. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit. În același timp, itinerarul rutei de autobuz nr. 26 în direcția sectorului Râșcani se modifică după cum urmează: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. A. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, municipalitatea a specificat că microbuzele de pe rutele nr. 101 și 103 vor circula de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile A. Șciusev, București, bd. Dacia și în continuare pe traseele stabilite. Totodată, itinerarul rutei nr. 114 se modifică după cum urmează: de pe str. Mihai Viteazul pe străzile A. Șciusev, București, Armenească și în continuare pe traseul stabilit.

Primăria capitalei îndeamnă conducătorii auto, care traversează zona, să respecte semnalizarea rutieră temporară.