Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Silvia Radu, a avut o întrevedere cu directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Ghebreyesus și cu Zsuzsanna Jakab, Director Regional al OMS pentru Europa.

“Am avut o întrevedere astăzi la Geneva, cu directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Ghebreyesus și cu Zsuzsanna Jakab, Director Regional al OMS pentru Europa. Am discutat despre politicile și reformele din sistemul de sănătate din țara noastră și asistența din partea OMS în realizarea acestora. Directorul general a apreciat înalt reforma asistenței medicale primare pe care o implementăm la moment și campaniile pe care le desfășurăm pentru asigurarea populației cu servicii medicale. A rămas impresionat de campania “Un doctor pentru tine” și a manifestat interesul pentru preluarea conceptului și în alte țări.
L-am invitat să viziteze Republica Moldova, ca să facă cunoștință îndeaproape atît cu sistemul medical, cît și cu tradițiile și locurile noastre pitorești”, a scris Silvia Radu, într-o postare pe Facebook.