Fostul premier Ion Chicu i-a luat peste picior pe guvernații PAS și președintele Maia Sandu. Într-o postare pe Facebook, Chicu le-a amintit că în scurt timp expiră din nou cele 60 de zile ale “Stării de Urgență PAS…”, iar dacă PAS nu o va prelungi, atunci va fi nevoită să le explice cetățenilor pe sunt cheltuiți banii statului.

“Vedeți să nu scăpați termenul pentru o nouă prelungire, că altfel va trebui să respectați legile țării când cheltuiți banii oamenilor. Nu veți mai putea da licență MMZ-ului, ocolind legislația, nu veți putea lua miliarde din buget – numai voi știind pentru ce, nu veți mai putea distruge procesatorii locali, scutind de TVA exportul. Veți rămâne fără instrumentul vostru de bază – guvernare fără transparență și coruptă…
Nicio țară din regiune n-a introdus un asemenea regim de când a început războiul – doar Maia Sandu și gruparea ei analfabetă. Chipurile, s-a introdus Starea de Urgență din cauza crizei refugiaților. Vă mai amintiți de așa criză?
Nici guvernul și nici Maia Sandu nu-și mai amintesc. Vor reveni la subiect peste 2-3 zile, pentru o eventuală prelungire a Stării de Urgență.
Astăzi, însă, când toată lumea celebrează Ziua Mondială a Refugiatului, pe siturile Președinției sau Guvernului nu veți găsi măcar o singură mențiune despre această dată importantă. “Verișoarele” responsabile de comunicare, se relaxează deja…”, a scris Ion Chicu.