Pe toate traseele din ţară la moment transportul circulă în regim normal, fără dificultăţi, informează Inspectoratul Naţional de Patrulare (INP). Însă, potrivit INP, din cauza ninsorii starea drumurilor poate brusc să se schimbe.
În acest context, șoferii sunt îndemnaţi să manifeste maximă prudenţă în trafic și să respecte regulile de circulaţie, să adopte o manieră prudentă de conducere şi să adapteze permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi trafic, dacă partea carosabilă este umedă sau acoperită cu zăpadă, trebuie să se circule cu o viteză care să permită oprirea în siguranţă, nu efectuați manevre riscante, utilizați luminile de întâlnire și pe timpul zilei, autovehiculul trebuie dotat cu lanţuri antiderapante, lopată, racletă şi sac cu nisip, iar dacă autovehiculul începe să derapeze, nu se frânează.

La moment echipajele de patrulare se află pe traseele din toată țara și activează în mod sporit pentru siguranța cetățenilor. În cazul în care vă aflați într-o dificultate și aveți nevoie de ajutor nu ezitați să solicitați susținerea celui mai apropriat echipaj de patrulare s-au sunați la 112.