Director general al combinatului de panificație „Franzeluța”, Boris Andros și-a dat demisia, transmite Noi.md cu referire la protv.md. Anunțul a fost făcut de către Andros pe pagină instituției. În contextul deciziei de a demisiona din funcția de Director general al Combinatului de panificație „Franzeluța” S.A., Boris Andros a venit cu un mesaj prin care și-a exprimat recunoștință pentru încrederea care i-a fost acordată în vederea exercitării acestei funcții.

„Stimați colegi! Dragi prieteni! Va mulțumesc pentru dedicația de care ați dat dovadă în acești ani și pentru sprijinul pe care mi l-ați oferit în realizarea misiunii deloc ușoare ce mi-a revenit la cîrma întreprinderii. A fost o perioada care a necesitat maximă responsabilitate, or, indiferent de condițiile mereu în schimbare, de pandemie și de criză economică, a trebuit nu doar să asigurăm populația, consumatorii cu produse de calitate și la preț accesibil, dar și să asigurăm dezvoltarea continuă a întreprinderii – și am reușit acest lucru.

Uneori, făcînd o scurtă retrospectivă a anilor ce au trecut, îmi este greu să cred că am reușit împreună cu voi, practic, imposibilul. Dar, cugetînd mai profund, înțeleg că altfel nici nu putea fi, avînd o asemenea echipa de profesioniști. Vă doresc și în continuare să dați dovadă de aceeași dedicație, de același profesionalism și să știți că pentru tot ceea ce faceți, pentru efortul pe care îl depuneți zi de zi, sînteți apreciați. Pe lîngă aceste urări, vreau să mai știți că îmi voi aminti cu plăcere de fiecare dintre voi și de fiecare clipă petrecută împreună. Mult succes în continuare.” se arată în mesajul lui Boris Andros.